Over mij

“Ik gun het mensen om vrede te vinden in het verleden en met veel vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.”

Hi, ik ben Annemarie,

29 Jaar. Christen. Getrouwd. Moeder van twee jongens en twee meiden. Eigenaar van Eden-Coaching.

Na 10 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg als begeleider en enkele jaren als projectleider binnen dezelfde organisatie, vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Mijn ervaringen delen met de mensen om mij heen, die verlangen naar rust en balans. Die last ondervinden van uiteenlopende problemen, gebeurtenissen of patronen die het leven deels of helemaal beheersen. Want hoewel ik een ruime ervaring heb in de hulpverlening, ben ook ik gewoon een vrouw en moeder die iedere dag weer opnieuw begint. Die fouten maakt, die leert, die weet wat het is om verdriet te hebben en die ook heeft gezocht naar rust en balans. Naast het werk als coach werk ik ook enkele dagen als docent sociaal agogische vakken.

De coaching geeft mensen de kans, om met heel veel liefde en support van mijn kant, te werken aan de wortel van het probleem, zodat er stappen gezet kunnen worden en er zichtbaar resultaat zal zijn. Oprecht een heel waardevolle investering in jezelf!

Eden-Coaching staat voor gehoor geven aan de hulpvraag van iedere vrouw. Ik geloof in een actief proces, waarbij we starten bij de basis en zo gaan werken in het nu en aan de toekomst! Als coach kan je mij omschrijven als enthousiast, doortastend, doelgericht, rustig, gepassioneerd, nauwkeurig, nuchter en goedlachs! Ik gun het mensen om vrede te vinden in het verleden en met veel vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.

De gedachte achter Eden-coaching;

Bij Eden-coaching biedt ik je een plek waar therapie en coaching samenkomen op basis van pastoraat!

Terug naar jezelf, Terug naar de basis, Terug naar balans, Terug naar rust! Eden betekent Paradijs, de Hof van Eden, de eerste plaats waar de mens een plek kreeg van God en waar alles in perfecte harmonie was. Daar waar ultiem geluk en totale rust werd ervaren. Daar waar de mens leefde met God. Helaas ervaren we in deze maatschappij en deze wereld veel stress, verdriet en pijn. De gevolgen van het leven zonder God.

Eden staat in mijn praktijk voor iedere vrouw die iets van die rust en balans (terug) wil in haar leven. Voor iedere vrouw die pijn en verdriet wil verwerken, voor iedere vrouw die weer wil voelen en ervaren wie je nou echt bent, wie je wilt zijn en wat je wil doen in de toekomst. Voor iedere vrouw die een vreugdevoller leven wenst in een gebroken wereld. Vooral voor die vrouw die op zoek is naar datgene wat God vandaag en in de toekomst van je vraagt.
En weet je…? Hoewel ik je het perfecte leven hier op aarde niet kan schenken, weet ik wel dat het mogelijk is om weer dichter bij jezelf te komen, om meer rust en balans te krijgen. Om te gaan doen waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Om te doen en te weten wat God van jou verlangt. Een leven dicht bij God, te weten dat Hij met je mee loopt op je levensweg en je daarom in vertrouwen mag gaan leven vanuit zijn genade, ook in de moeilijke en donkere perioden van je leven! Ik gun je dat zo ontzettend en help je graag op weg.

Wees welkom, ik hoor graag hoe het met je gaat en sta voor je klaar!

Veel Liefs,

Annemarie