Pastoraat bij Eden

Therapie en coaching op basis van pastoraat
Het geloof in een God vanuit christelijk oogpunt is mij dierbaar. Van daaruit put ik kracht en leef ik mijn leven. Iedere dag opnieuw proberen te leven vanuit Zijn genade geeft vreugde. Hem danken in alles en door alles heen. Op God te mogen vertrouwen: dat Hij weet wat de toekomst brengt en weten dat Hij er altijd bij zal zijn, geeft mij moed en kracht. Het is voor mij de basis van waaruit ik rust en balans haal voor mij persoonlijk. Als moeder, als vrouw en in mijn werk.

Eden-coaching is de plek waar therapie en coaching samen komen op basis van pastoraat. Met veel liefde, bewogenheid en passie coach ik mijn naasten en loop ik graag een stukje mee op de levensweg van diegene die daar behoefte aan heeft. Tijdens een coachtraject heeft het onderwerp geloof indien gewenst de aandacht in alle facetten van de coaching. Pastorale coaching richt zich onder andere op vragen over geloof en christen-zijn. Naast vragen die zich afspelen bij de persoonlijke geloofsbeleving richt deze coaching zich ook op geloofsvragen die spelen op het gebied van werk, gezin, kerkelijke gemeente en omgang met je naaste. 

Misschien heb je zelf wel helemaal niets met God, voelt God voor jou ver weg, heb je vanuit het verleden vooral negatieve ervaringen, ben je boos op Hem of twijfel je überhaupt aan het bestaan van God. Laat je niet weerhouden om toch contact met mij op te nemen. Het hoeft een diepgaand coachtraject niet in de weg te staan. Jouw hulpvraag staat centraal en daar gaat in de eerste plaats mijn aandacht naar uit. Wel is het belangrijk dat er wederzijds respect is voor elkaar.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis inzicht gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen op dit gebied.