Therapie & Coaching

In mijn praktijk bied ik therapie en coaching voor vrouwen. Jij staat centraal en ik ben benieuwd naar wie je bent. Als coach zet ik tijdens de coaching mijzelf puur en eerlijk in, als mens. Ik doe dat in combinatie met de jarenlange en veelzijdige ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg. We bespreken bij de intake altijd waar jij behoefte aan hebt en wat passend is voor jou als persoon. Of dit nu een eenmalig gesprek is of een volledig coachtraject. Het gaat om jou!

Voor wie is een coachtraject geschikt?

In principe is iedere vrouw die er voor openstaat geschikt voor een coachtraject. De coachtrajecten die ik bied, geven altijd handvatten en nieuwe inzichten om stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om de uitdaging aan te gaan. Om te leren kijken naar jezelf met de ogen van je hart. Wie ben ik nu? Wie was ik? Wat wilde ik? Wat wil ik nu? Hoe zie ik de toekomst? Waar wil ik groeien? Wat wil ik met mijn werk? Wat wil ik in mijn relatie? Waar loop ik tegen aan? Waar ervaar ik steeds opnieuw een drempel? Wat houdt mij tegen? Waarom ben ik zo als ik ben? Allerlei vragen die je leven kunnen bezetten en waarbij we samen gegarandeerd antwoorden gaan vinden om verder te kunnen.

Iedere vrouw staat weer anders in het leven en daarom is ook iedere hulpvraag anders. Trajecten zijn altijd geschikt voor

Vrouwen (of moeders)
– die op zoek zijn naar hun identiteit
– die worstelen met hun roeping en hun relatie met God
– die op zoek zijn naar rust en balans in zowel werk als privé
– die worstelen met een kinderwens
– die problemen of onzekerheden ervaren met de partner in hun relatie
– die problemen of onzekerheden ervaren in de opvoeding
– die worstelen met gebeurtenissen of trauma’s uit het verleden of heden
– die specifiek negatieve ervaringen hebben vanuit de geloofsopvoeding
– die burn-out verschijnselen hebben of in een burn-out zijn
– die willen leren om gaan met hun hoog gevoeligheid (HSP)
– die ondersteuning willen in een rouwverwerkingsproces
– die te maken hebben met pesten of een pestverleden

Jongvolwassenen vrouwen
– die ondersteuning willen in hun zoektocht naar hun identiteit
– die specifiek worstelen met hun geaardheid
– die worstelen met hun toekomstperspectief
– die worstelen met hun zelfbeeld en/of Godsbeeld

Bedrijven en organisaties kunnen veel baat hebben bij een goede coach of vertrouwenspersoon voor hun werknemers. Ik richt me dan ook graag op

Werkgevers en werknemers
– die op zoek zijn naar een extern vertrouwenspersoon
– die persoonlijke knelpunten ervaren in het werk
– die geen plezier en energie meer halen uit de huidige werkzaamheden
– die worstelen met de balans tussen werk en privé
– die moeite hebben met (vele) veranderingen in het werk
– die aanlopen tegen belemmeringen in de communicatie met collega’s
– die willen groeien als persoon binnen de huidige functie
– die te maken hebben met pesten op de werkvloer
– die een hulpvraag hebben bij conflicten op de werkvloer
– die te maken hebben met een Burn-out of Burn-out verschijnselen

Vraag vrijblijvend de brochure voor werkgevers en werknemers aan voor meer informatie.

Pastoraat

Eden-coaching is de plek waar ruimte is voor coaching op basis van pastoraat. Met veel liefde, bewogenheid en passie coach ik mijn naasten en loop ik graag een stukje mee op de levensweg van diegene die daar behoefte aan heeft. Tijdens een coachtraject heeft het onderwerp geloof indien gewenst de aandacht in alle facetten van de coaching. Pastorale coaching richt zich onder andere op vragen over geloof en christen-zijn. Naast vragen die zich afspelen bij de persoonlijke geloofsbeleving richt deze coaching zich ook op geloofsvragen die spelen op het gebied van werk, gezin, kerkelijke gemeente en omgang met je naaste. 

Misschien heb je zelf wel helemaal niets met God, voelt God voor jou ver weg, heb je vanuit het verleden vooral negatieve ervaringen, ben je boos op Hem of twijfel je überhaupt aan het bestaan van God. Laat je niet weerhouden om toch contact met mij op te nemen. Het hoeft een diepgaand coachtraject niet in de weg te staan. Jouw hulpvraag staat centraal en daar gaat in de eerste plaats mijn aandacht naar uit. Wel is het belangrijk dat er wederzijds respect is voor elkaar.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis inzicht gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen op dit gebied.


Neem bij vragen altijd contact op voor een gratis inzichtgesprek. We bespreken dan waar je tegenaan loopt en of mijn traject passend kan zijn. Daarbij komt, dat ik altijd, ook tijdens het coachtraject, op een liefdevolle manier kritisch zal zijn op de stappen die we maken en hoe jij je voelt. Indien nodig verwijs ik je graag door. Coachtrajecten kunnen in principe goed gevolgd worden naast andere vormen van zorg. Ben je benieuwd naar de betekenis van Eden-coaching en de plek die pastoraat krijgt in een coachtraject? Kijk in het menu naar ‘Pastoraat’ en laat je inspireren!